Volgers

dinsdag 14 maart 2017

Reminder challenge #41

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
De lente hangt in de lucht, het zonnetje schijnt, heerlijk hè? Het weer past supergoed bij het thema van deze maand, voorjaar. Zoals jullie van ons gewend zijn, nog een reminder met enige voorbeeldkaarten van een gedeelte van ons team om jullie te inspireren. Doe gezellig mee, er is weer een leuke prijs te winnen.

Cindy
foto van Cindy van der Velde.

Corrie
foto van Corrie van der Velde.

Danoesja
foto van Danoesja Norbert.

De huidige challenge loopt tot en met 31 maart 2017 23.55 uur. Jullie kunnen je creatie <<HIER>> plaatsen.

vrijdag 3 maart 2017

winnaar challenge #40

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is de derde van de maand en zoals jullie van ons gewend zijn, maken we vandaag de winnaar van challenge #40 bekend. Zoals eerder aangekondigd, gaan we met ingang van challenge #40 de winnaar random kiezen, zodat iedereen evenveel kans maakt om te winnen. De winnaar van challenge #40 is geworden:


nr. 18: deze prachtige kaart van Crealientje

Crealientje, wil je je adres doorgeven aan Cindy via het e-mailadres cindyvandervelde@live.nl? De prijs komt dan zo spoedig naar je toe. Ook mag je onderstaande badge op je blog zetten:


We houden ook de top3 er natuurlijk in en de 1e plaats van de top 3 mag gastdesigner zijn van de volgende challenge. Jullie creaties waren stuk voor stuk schitterend. dit is de top3 die ons team heeft gekozen.

1e plaats
Henny Deijn

2e plaats
Geke

3e plaats
Jos

Henny, omdat jij de eerste plaats van de top3 hebt behaald, mag jij gastdesigner zijn voor de aankomende challenge. Wil je hierover contact opnemen met Cindy via het adres: cindyvandervelde@live.nl?

De dames uit de top3 mogen ook deze badge op hun blog zetten:

De huidige challenge is op 1 maart jl. begonnen  en loopt nog tot en met 31 maart 2017 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde winterkaart  met het thema voorjaar. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

woensdag 1 maart 2017

challenge #41 - voorjaar

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
We zijn blij verrast met het grote aantal deelnemers de afgelopen challenge, daar doen we het voor. Het is leuk om te zien dat borduren op kaarten nog steeds populair is en blijft en nog steeds nieuwe borduurvrienden ons blog weten te vinden. Zegt het voort! 

Vandaag begint de nieuwe challenge. Het thema is dit keer van Hannie, zij wil graag een geborduurde kaart zien met het thema voorjaar, dus voorjaarsbloemen, jonge dieren etc. Ook deze keer kunnen jullie weer een prijs winnen, die we ieder keer weer bij onze favoriete hobbywinkel bij elkaar zoeken voor jullie. En iedereen heeft evenveel kans om te winnen, omdat we vanaf challenge 40 de prijs random kiezen.


Onze winnares van vorige keer heeft ook weer een prachtige creatie gemaakt.
Eri, bedankt voor je mooie bijdrage.Ons team heeft weer haar best gedaan om jullie te inspireren:

Hannie
foto van Hannie V Spaandonk.

Corrie
foto van Corrie van der Velde.

Cindy
foto van Cindy van der Velde.

Danoesja
foto van Danoesja Norbert.

Martje

 foto van Trijntje Wieland.

Trijntje
foto van Trijntje Wieland.

Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Borduurliefhebbers zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 maart 2017 komen we terug met de winnaar van challenge #40