Volgers

dinsdag 14 juni 2016

Reminder challenge #32 - zomerse geborduurde kaart

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Het is weer de 14e van de maand, dus tijd voor nog wat inspiratie namens een deel van ons DT-team. We hebben al prachtige inzendingen, hartelijk dank daarvoor! Het weer is helaas niet al te zomers, maar wel perfect om een zomerse kaart te borduren. Hebben jullie zin en tijd, doe gezellig mee, er is weer een leuke prijs te winnen.

Hier nog wat voorbeelden ter inspiratie.
       
Cindy

Martje

Hannie

Trijntje


De lopende challenge eindigt 30 juni 2016 om 23.55 uur. Jullie kunnen je creatie <<HIER>> plaatsen.

vrijdag 3 juni 2016

Winnaar challenge # 31

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Zoals jullie van ons gewend zijn, maken we altijd op de 3e van de maand de winnaar van de vorige challenge bekend. Weer heel erg bedankt voor jullie prachtige inzendingen! Er kan er maar één de winnaar van de prijs zijn en dat is deze keer geworden:

Nicolette


Van harte gefeliciteerd Nicolette, jij wint de prijs en mag de volgende challenge gastdesigner zijn als je dat leuk vindt. Wil je contact opnemen met Cindy via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl? De prijs wordt dan zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Als nr. 2 is geëindigd:
Ellie


en als nr. 3 is geëindigd:
Eri


Gefeliciteerd dames, jullie mogen onderstaande badge op je blog zetten.

De huidige challenge is op 1 juni  jl. begonnen en loopt nog tot 30 juni 2016 23.55 uur. De opdracht luidt: een geborduurde zomerse kaart. Jullie kunnen je kaart <<HIER>> plaatsen.

woensdag 1 juni 2016

challenge #32 - zomerse geborduurde kaart

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Alweer is de maand voorbij, tijd om de nieuwe challenge aan te kondigen. Maar voor dat we dat doen willen we jullie hartelijk danken voor de prachtige inzendingen van de afgelopen challenge. Ontzettend leuk dat jullie weer hebben meegedaan. Deze keer is het thema bedacht door Martje. Zij wil graag een geborduurde zomerse kaart zien. Afwerking en patroon zijn weer vrij, als je kaart maar geborduurd is. Zomer is een breed thema, kijk maar naar de voorbeeldkaarten, er zijn tal van mogelijkheden. 

Ook deze maand kunnen jullie weer een leuke prijs winnen:


Onze winnares van challenge #30 heeft ook haar best weer gedaan om een mooi voorbeeld te maken. Bedankt Ria voor je prachtige kaart.


Ook het team heeft weer haar best gedaan om jullie inspirerende voorbeelden te geven. We zouden het ontzettend leuk vinden als jullie weer allemaal mee doen.


Martje


Corrie


Lenie

Cindy

Trijntje                                                                         Hannie
                                
Marga
Danoesja
 


Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 juni 2016 komen we terug met de winnaar van challenge #31.