Volgers

dinsdag 14 april 2015

Herinnering challenge # 18 - lievelingskleur

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
We zagen vandaag de maand weer doormidden, tijd om jullie nog even te herinneren aan de lopende challenge. Het thema is "lievelingskleur". Leuk thema toch en heb je meerdere lievelingskleuren, dan kies je er gewoon één uit. Een aantal dames van ons team hebben nog wat voorbeelden gemaakt om jullie te inspireren. Heb je tijd en zin, doe gezellig mee, jullie kunnen weer een leuke prijs winnen. We hopen nog veel deelnemers te mogen begroeten. Meedoen kan tot en met 30 april 2015 23.55 uur. Jullie kunnen je kaart hier plaatsen.

Lieve groetjes,Corrie
Martje

.
Trijntje

Cindy

Hannie

vrijdag 3 april 2015

Winnaar challenge #17

Goedemorgen lieve blogvriendinnen,

Het is weer de 3e van de maand en tijd op de winnaar van de vorige challenge bekend te maken. Wat hebben jullie weer je best gedaan en wat hebben we schitterende inzendingen! Dank jullie wel daarvoor. De winnares van de vorige challenge is geworden:

Christina (ingezonden per e-mail)
met deze schitterende kaart:


Van harte gefeliciteerd Christina!
Wil je je adresgegevens toezenden aan Cindy (cindyvandervelde@live.nl)? Dan komt de prijs zo spoedig mogelijk naar je toe. Als je wilt, mag je ook gastdesigner zijn voor de challenge van de maand mei.

De nieuwe challenge loopt nog tot 30 april 2015 23.55 uur. Jullie kunnen je kaart hier plaatsen.

woensdag 1 april 2015

Challenge # 18 - kaart in je favoriete kleur

Goedemorgen lieve borduurvrienden,

Het is 1 april en het is geen grap, vandaag gaat de nieuwe challenge bij Ons borduurkaartenblog van start. Maar allereerst willen wij al onze volgers bedanken. Niet alleen hebben we meer dan 200 volgers, maar ook het aantal deelnemers van de laatste challenge was enorm. Bedankt lieve borduurvrienden, zonder jullie zou dit blog geen succes zijn.

Dit keer heeft Corrie het thema bedacht, "maak een kaart in je favoriete kleur".  Het  patroon is vrij, als maar je favoriete kleur heel goed naar voren komt. En uiteraard moet de kaart geborduurd zijn. Natuurlijk kunnen jullie ook dit keer weer een leuke prijs winnen:Onze winnares van de afgelopen challenge, Odette, heeft ook een schitterende kaart gemaakt:Ook ons team heeft weer z'n best gedaan voor deze opdracht:

Corrie


Martje


Trijntje


Lenie

Cindy

Hannie


Marga

Danoesja

Er zijn  niet veel, maar wel een paar regels:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een directe link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 april 2015 komen we terug met de winnaar van challenge #17.

Meedoen kan tot 30 april 2015 23.55 uur.ingezonden per e-mail:

Marja Smits                                       Margriet Ploeg