Volgers

dinsdag 14 januari 2014

Herinnering lopende challenge #3

Lieve borduurvriendinnen (borduurvriend),
Lenie, Marga, Danoesja en ik hebben nog een kaart gemaakt om jullie te herinneren aan de lopende challenge met als thema : gebruik een patroon van Sjaak. Jullie kunnen nog meedoen tot en met 
31 januari 2014 23.55 uur. Jullie bijdrage kan je hier plaatsen. We hebben al veel inzendingen, hartstikke leuk.  Het wordt voor ons allemaal weer heel moeilijk om een winnaar te kiezen.

Lenie

Marga

Danoesja

Corrie

Lisanne


vrijdag 3 januari 2014

Winnaar challenge #2

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Vandaag is het tijd om de winnaar van challenge #2 bekend te maken. Wat hebben jullie het ons moeilijk gemaakt, zoveel schitterende inzendingen en allemaal zo verschillend! Heel erg bedankt dat jullie allemaal weer hebben meegedaan. Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is geworden:


met deze schitterende kaart


Friedy, wil jij je adresgegevens mailen aan het adres: cindyvandervelde@live.nl? Je prijs komt dan zo spoedig mogelijk naar je toe! Je mag ook gastdesigner zijn voor de maand maart 2014. 

De nieuwe challenge is op 1 januari jl. van start gegaan en staat hieronder. Het thema is dit keer: gebruik een patroon van Sjaak van Went. Jullie kunnen meedoen tot en met 31 januari 2014 23.55 uur. We zouden het gaaf vinden als jullie allemaal weer meedoen!

woensdag 1 januari 2014

Tijd voor Challenge #3 - gebruik een patroon van Sjaak van Went

Goedemorgen lieve borduurvriendinnen,
Vandaag gaat alweer de derde challenge van start. Wat leuk dat jullie weer allemaal weer hebben meegedaan, ondanks de drukke tijd. Het thema van deze challenge is: gebruik een patroon van Sjaak van Went. Willen jullie in je blogbericht erbij zetten uit welk boekje, hobbyjournaal etc. het patroon van Sjaak van Went komt? Jullie mogen zelf weten hoe jullie je creatie verder afwerken, als er maar een patroon van Sjaak van Went is gebruikt. De challenge duurt dit keer tot en met 31 januari 2014 23.55 uur. Dit is de prijs die jullie dit keer kunnen winnen: De borduurmal is gesponsord door Jolanda. Dank je wel Jolanda!


De winnares van vorige challenge, Manon, mocht dit keer gastdesigner zijn. Dit is de schitterende kaart die ze heeft gemaakt. Ga eens een kijkje nemen op haar blog, ze borduurt prachtige kaarten.Onze designers hebben ook weer schitterende voorbeeldkaarten gemaakt:

          Marga

Lenie 

Pouwla


Corrie

Cindy


Trijntje

Danoesja


We hopen dat er weer heel veel borduurvriendinnen mee zullen doen. Er zijn een aantal regeltjes:
* je kaart moet nieuw zijn (dus niet teruglinken naar een oud bericht)
* je mag met maximaal één creatie meedoen.
Plaats je kaart met een direct link (dus niet met een link naar je hele blog) bij Inlinkz hieronder. Mensen zonder blog, die wel graag mee willen doen, kunnen hun kaart insturen via het e-mailadres: cindyvandervelde@live.nl.

3 januari 2014 komen we terug met de winnaar van challenge #2.